Folyamatos fejlesztés

Piacvezető a páraszabályozott szellőzési megoldások terén

 

A párizsi székhelyű francia Aereco S.A. előfutárnak bizonyult a higroszabályozású (páraszabályozott) szellőzési rendszer kifejlesztésével a 1980 -as évek elején. Társaságunk folyamatos fejlesztő munkát végez, ennek eredményeképp az intelligens szellőzés újabb és újabb megoldásaival jelenik meg a piacon, melyek folyamatosan a lakó- és középületek, irodák, szállodák, egészségügyi létesítmények egyedi légtechnikai szükségleteihez igazodnak.

DVD1_Aereco - ©Guillaume Satre - 31A higroszabályozású szellőzés a változó légmennyiségű szellőzés mérföldköve.

Ez kapcsolta össze örökre az Aereco szellőzési rendszert és az Aereco termékeket a levegőminőséggel és a csúcstechnológiával, illetve ez emelte az Aereco-t a szellőzési szakma nagyjai közé világszerte.

Fejlesztő, gyártó és kereskedelmi tevékenysége mellett, a cég hozzájárul a szellőzéssel kapcsolatos szabályozások és előírások korszerűsítéséhez, javításához, hogy a szellőzés méltó helyre kerüljön az építőiparon belül.

Kutatóközpontunk folyamatosan fejleszt és tesztel innovatív megoldásokat és folyamatokat, amelyeket beépítünk a jövőbeli termékeinkbe. A belső levegő minőség, akusztika és különböző légmennyiség vizsgálatokra specializálódott szakértőkkel, valamint megfelelő berendezésekkel rendelkezik, hogy hatékony új szellőzőrendszereket fejlesszen ki.

 

Kutatás és fejlesztés

Mérnök csapatunk a laboratóriumból kikerülő prototípusokat fejleszti tovább, azok teljesítményi, formatervezési, minőségi igényeinek és az előállítási költségek figyelembe vétele mellett. Modern technológiákat alkalmazva (CAD tervezés, gyors prototípuskészítés…) a termékek rövid idő alatt gyártási fázisba, majd a piacra kerülhetnek.

A Marne-la-Vallee-i gyárban jelenleg több, mint kétmillió szellőzőelemet készítenek évente, de a gyártási kapacitás növelése folyamatos.  Az Aereco termékei ma a világ minden táján, de főként Európában több millió lakásban működnek sikeresen, hozzájárulva ezzel a lakóépületek energiafelhasználásának csökkentéséhez.

 

Szigorú minőségbiztosítás rendszer

Az Aereco S.A. ISO 9001:2008 szabvány szerinti végzi tevékenységét. A minőség kulcsszó az Aereco-nál. Ezt minden gyártási folyamat esetében ellenőrizzük, így biztosítjuk a vevői igényeket, a legjobb árakat és a legrövidebb szállítási határidőt. Termékeink átesnek fontos Francia intézetek különböző minőségi vizsgálatin is, így például SOCOTEC, CETIAT, CSTB, stb…