Rólunk

Aereco Cégcsoport

Aereco, piacvezető a páraszabályozott szellőzési megoldások terén

A párizsi székhelyű francia Aereco S.A. előfutárnak bizonyult a higroszabályozású (páraszabályozott) szellőzési rendszer
kifejlesztésével a 1980 -as évek elején. Társaságunk folyamatos fejlesztő munkát végez, ennek eredményeképp az intelligens szellőzés újabb és újabb megoldásaival jelenik meg a piacon, melyek folyamatosan a lakó- és középületek, irodák, szállodák, egészségügyi létesítmények egyedi légtechnikai szükségleteihez igazodnak.

A higroszabályozású szellőzés a változó légmennyiségű szellőzés mérföldköve. Ez kapcsolta össze örökre az Aereco szellőzési rendszert és az Aereco termékeket a levegőminőséggel és a csúcstechnológiával, illetve ez emelte az Aereco-t a szellőzési szakma nagyjai közé világszerte.

Fejlesztő, gyártó és kereskedelmi tevékenysége mellett, a cég hozzájárul a szellőzéssel kapcsolatos szabályozások és előírások korszerűsítéséhez, javításához, hogy a szellőzés méltó helyre kerüljön az építőiparon belül.

A páraszabályozott szellőzőrendszer elemei:

  • Légbevezetők
  • Légelvezetők
  • Ventilátorok
  • Kiegészítők

A Marne-la-Vallee-i gyárban jelenleg több, mint kétmillió szellőzőelemet készítenek évente, de a gyártási kapacitás növelése folyamatos.  Az Aereco termékei ma a világ minden táján, de főként Európában több millió lakásban működnek sikeresen, hozzájárulva ezzel a lakóépületek energiafelhasználásának csökkentéséhez.